PARTNERE

sundhedsgruppen-skala

SKALA ARKITEKTER

SKALA Arkitekter prioriterer arkitektonisk kvalitet højt. Vi har særlig erfaring med pleje- og omsorgsprojekter og speciale i at skabe tryghed og nærvær i såvel processen som i det færdige byggeri.

Vores erfaring er, at en helende arkitektur skaber øget livskvalitet for dem, der har brug for ekstra omsorg og som skal bo i eller bruge det færdige byggeri. Med æstetiske og holdbare materialer skaber vi byggerier, der kræver et minimum af vedligehold.

Derfor er bæredygtighed naturligvis en integreret del af vores projekter.

sundhedsgruppen-lrp

LRP ADVOKATER

LRP Advokater er Horsens og omegns største advokatfirma. Vi yder en omfattende juridisk rådgivning indenfor entreprise- og udbudsret, som er nogle af vores specialområder.

Vi yder rådgivning til både bygherrer, entreprenører og rådgivere. Vi hjælper bl.a. med udarbejdelse af kontraktgrundlag, kvalitetssikring af materialer, samt generel juridisk sparring undervejs i udbuds- og byggeprocesserne.

Vores overordnede mål er at yde en rådgivning, der er effektiv, hurtig og juridisk højt kvalificeret.

sundhedsgruppen-kjaergaard-management

KJÆRGAARD MANAGEMENT

Kjærgaard Management yder konsulentbistand i forbindelse med funktions-planlægning, udvikling af koncepter og brugerinvolvering ved hospitalsbyggeri og byggeri til undervisning og forskning.

Vi hjælper til med idéformulering og projektudvikling, når ideer skal udvikles og omsættes til koncepter og videre til projektforslag og dispositionsforslag.

Vi er tovholder på brugerprocessen og bistår med organisering af brugerinvolvering, afholdelse af brugermøder og opfølgning.


SAMARBEJDSPARTNER:


MADS KOCH HANSEN

 

Virksomheden Mads Koch er en moderne konsulent-virksomhed, som via stærkt kendskab til sundhedsvæsenet, evnen til at danne relationer og erfaring med at skabe resultater, kan bidrage positivt til udvikling i sundhedsvæsenet. 

Med fokus på borgeroplevet kvalitet, folkesundhed, værdiskabelse og ledelse kan vi nå de mål, der er brug for og skabe en forandring, som er en forbedring.

Mads Kochs rådgivning har baggrund i mange års ledelseserfaring som direktør og overlæge på danske sygehuse og erfaring fra etablering af Sundhedshuset i Fredericia.